Последни

ШОК! Икономката на Гущеров пропя: Напивал се е и е биел Мария жестоко пред детето!

12.09.2017 | 12:43

Християн Гущеров е истинския виновник за развода с фолк певицата Мария. Преди няколко месеца Мария оповести официално, че е подала документи за развод с Християн Гущеров. Новината изненада мнозина, но не и тези, които са били запознати в какъв ад е живеела напоследък. Всъщност, проблемите в семейния й живот датират от около година след пищната сватба с милионерския наследник. А какво се е случвало зад вратите на палата му, разказва една от

неговите вече бивши икономки. Тя разбираемо не съобщава името си. За сметка на това, дава изчерпателна информация за отношенията между светското семейство. Освен пред медиите, бившата работничка в луксозни имот в Бояна е уведомила и Добромир Гущеров какви ги върши сина му Християн. И тя, както и останалите от персонала, а и аверите на мъжа на Мария много добре знаели що за стока е той. Всичките им опити да я предупредят, обаче, удряли на камък.
певицата до последно не вярвала какво чудовище е мъжът, на когото се е врекла във вярност. И така до момента, в който той си показал рогата. Християн Гущеров страда от остра форма на алкохолизъм, свидетелства икономката му. Всяка сутрин от стаята му е изнасяла по 3-4 бутилки концентрат, който той сам е пресушавал на предишната вечер. А щом алкохолът го хване, по-добре да не си му пред очите, коментира икономката! Не веднъж полицията е идвала в милионерския дом по сигнал на съседите. До повече от предупреждения, обаче, не се е стигало. А Мария е имала нужда от подкрепа и само Бог я е спасил от доста неприятни последствия, пише „Таблоид“. Християн Гущеров не веднъж й е вдигнал ръка под въздействие на алкохола, Посягал й е дори пред дъщеря й Марая. Двете били принудени да спят в стая в другия край на къщата, за да не се засичат с пияния й съпруг, който на моменти ставал неконтролируем. Когато е пия, милионерският наследник заливал жена си с толкова мръсни думи, че човек да го е срам да ги повтори. А веднъж дори захвърлил тежък кристален пепелник по нея. Мария търпяла, търпяла и накрая взела най-правилното решение за себе си и дъщеря си. Така се стигнало до неизбежния развод. Освен това, в спалнята на певицата и Християн Гущеров царяла неподозирана суша. Той забравял да изпълнява съпружеския си дълг с месеци. Така страстта помежду им се изпарила за отрицателно време, както и мечтите на Мария да дари съпруга си с наследник. Сега тя се чувства много по-добре от всякога с новия си любим. А бившият й мъж наистина трябва да потърси специализирана помощ, преди да е станали късно!

© bradva.bg

Advertisement

.

Z-news.info използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече за: бисквитки Разбрах